Ärjänsaari on Oulujärvellä lepäävä helmi, joka tunnetaan hiekkatörmistään ja pitkistä hiekkarannoistaan. Ärjä tarjoilee elämyksiä ja ikimuistoisia lomapäiviä niin retkeilijälle, telttailijalle, lapsiperheelle kuin rauhallista kohdetta etsivälle pariskunnalle.

Aktiviteetit Ärjässä

Arktinen sauna Oulujärven jäällä

Arktinen sauna Oulujärven jäällä

Arktisen järven jäällä miljoonien tähtien alla voit kokea jotain unohtumatonta! Onnekkaimmat voivat päästä ihailemaan jopa revontulten loimotusta. Ota alkulämpimät makoisilla löylyillä rekisaunan lauteilla.

50 €
Koko perheen talviretki

Koko perheen talviretki

Matkaamme moottorikelkan rekikyydillä talviseen Ärjänsaareen, jonka korkeat lumenpeittämät hiekkatörmät suorastaan kutsuvat mäenlaskuun. Törmän päältä saa nauttia Suomen laajimman sisävesiselän, Ärjänselän jäälakeuden täyttämästä maisemasta.

60 €
Talvikalastusretki Oulujärvelle

Talvikalastusretki Oulujärvelle

Talvinen, puhtaan valkea ja hiljainen Oulujärvi on elämys! Matkaamme Oulujärven laajalle jäälakeudelle moottorikelkan rekikyydillä. Tutustumme talvikalastuksen saloihin kokemalla talviverkot.

80 €
Lumikenkäretkelle Ärjänsaareen

Lumikenkäretkelle Ärjänsaareen

Teemme oppaan johdolla reippaan lumikenkäretken Ärjänsaaressa. Retkemme alkaa moottorikelkan rekikyydillä kohti noin 4km päässä olevaa tarunhohtoista Ärjänsaarta. Pääsemme nauttimaan Ärjänsaaren korkealta hiekkatörmältä Suomen laajimmalle järvenselälle avautuvasta maisemasta.

80 €
Talven taikaa

Talven taikaa

Retkemme suuntautuu Oulujärven itäpuolelle kohoaville Paljakan kallioille ja Akkovaaralle, jotka ovat Oulujärven komeimpia kalliomuodostelmia. Näiltä paikoilta avautuvat silmiä hivelevät maisemat aavalle Oulujärvelle.

60 €
Ärjän kierrän meloen....

Ärjän kierrän meloen….

Millaiselta paratiisisaaremme näyttääkään järveltä päin katsottuna. Kajakilla meloen pääsee saaren näkemään aivan eri näkökulmasta kuin patikoidessa. Rantoja koristavat toisaalla upeat hiekkarannat ja toisaalla kauniit pyöreät kivet.

65 €
Metsäkellintäretki

Metsäkellintäretki

Jo pelkkä metsässä samoilu saa meissä useímmissa aikaan hyvänolon tunteen. Mutta mitä tapahtuukaan, kun ennen metsään menoa virittäydymme oikealle "metsätaajudelle" ja opettelemme hengittämään yhdessä puiden kanssa.

30 €
Saunaelämys Ärjänsaaressa

Saunaelämys Ärjänsaaressa

Nyt on tilaisuus päästä elämään hetken aikaa herroiksi! Ärjänsaaren Vierasniemessä eli kansan suussa Herrojenniemessä, jossa Kajaaniyhtiön johtoporras on 50-luvulta alkaen lomaillut ja kestinnyt vieraitaan, on nyt vuokrattavana hirsisauna ja mökki päiväkäyttöön 1.

20 €
Päiväretki tarunhohtoiseen Oulujärven Ärjänsaareen

Päiväretki tarunhohtoiseen Oulujärven Ärjänsaareen

Vietä kesäinen päivä paratiisisaarenakin tunnetussa Ärjänsaaressa. Ärjän upeat hiekkarannat, kauniit rantatörmät ja mäntykankainen maisema ympäröitynä kauniilla Oulujärvellä ovat unohtumattomia elämyksiä.

30 €
Kajakkimelonnan ABC Oulujärven Ärjänsaaressa

Kajakkimelonnan ABC Oulujärven Ärjänsaaressa

Tutustumme kajakkimelonnan perusoppeihin ja turvallisuustekijöihin melontaohjaajan ammattitaitoisella opastuksella Oulujärven Ärjänsaaressa.

59 €
Kajakkimelonnan ABC Oulujärven Ärjänselällä

Kajakkimelonnan ABC Oulujärven Ärjänselällä

Tutustumme kajakkimelonnan perusoppeihin ja turvallisuustekijöihin melontaohjaajan ammattitaitoisella opastuksella Oulujärven Ärjänselällä.

59 €