Ärjänsaari on Oulujärvellä lepäävä helmi, joka tunnetaan hiekkatörmistään ja pitkistä hiekkarannoistaan. Ärjä tarjoilee elämyksiä ja ikimuistoisia lomapäiviä niin retkeilijälle, telttailijalle, lapsiperheelle kuin rauhallista kohdetta etsivälle pariskunnalle.

Aktiviteetit Ärjässä

Päiväretki tarunhohtoiseen Oulujärven Ärjänsaareen

Vietä kesäinen päivä paratiisisaarenakin tunnetussa Ärjänsaaressa. Ärjän upeat hiekkarannat, kauniit rantatörmät ja mäntykankainen maisema ympäröitynä kauniilla Oulujärvellä ovat unohtumattomia elämyksiä.

25 €

Talvikalastusretki Oulujärvelle

Talvinen, puhtaan valkea ja hiljainen Oulujärvi on elämys! Matkaamme Oulujärven laajalle jäälakeudelle moottorikelkan rekikyydillä. Tutustumme talvikalastuksen saloihin kokemalla talviverkot.

109 €

Lumikenkäretkelle Ärjänsaareen

Teemme oppaan johdolla reippaan lumikenkäretken Ärjänsaaressa. Retkemme alkaa moottorikelkan rekikyydillä kohti noin 4km päässä olevaa tarunhohtoista Ärjänsaarta. Pääsemme nauttimaan Ärjänsaaren korkealta hiekkatörmältä Suomen laajimmalle järvenselälle avautuvasta maisemasta.

85 €

Kajakkimelonnan ABC Oulujärven Ärjänsaaressa

Tutustumme kajakkimelonnan perusoppeihin ja turvallisuustekijöihin melontaohjaajan ammattitaitoisella opastuksella Oulujärven Ärjänsaaressa.

59 €

Kajakkimelonnan ABC Oulujärven Ärjänselällä

Tutustumme kajakkimelonnan perusoppeihin ja turvallisuustekijöihin melontaohjaajan ammattitaitoisella opastuksella Oulujärven Ärjänselällä.

59 €